Τετάρτη 11 Ιουλίου 2012

Channing Tatum

Όλα όσα θέλετε να ξέρετε για την ζωή του Chan!
Ημ/νία γέννησης : 26 Απριλίου του 1980
Τόπος γέννησης : Cullman, Alabama, USA
Ον/μο : Channing Matthew Tatum ( Τσάνιγκ Μάθιου Τάτουμ)
Παρατσούκλι : Chan ( Τσαν)
Ύψος : 1.85






O Τσαν είναι γιος οικοδόμου. Έχει Ιρλανδικές, Γαλικές ρίζες και ρίζες από Αμερικάνους Ιθαγενείς. Οι οικογένεια του μετακόμισε στο Μισισίπι όταν ο ίδιος ήταν 6 χρονών, και μεγάλωσε στο Bayou δίπλα στον ποταμό Μισισιπή, όπου έκανε μια αγροτική ζωή.
  Ήταν αθλητικός τύπος και μεγαλώνοντας ασχολήθηκε με το football, το ποδόσφαιρο, το τρέξιμο, το μπάσκετ και τις πολεμικές τέχνες. Λέγεται ότι αυτό που του αποσπούσε την προσοχή περισσότερο ήταν τα κορίτσια. Σαν παιδί ασχολήθηκε και με το Κουν φου. Πέρασε το μεγαλύτερο μέρος των εφηβικών του χρόνων στην Τάμπα της Φλόριντα και φοίτησε στο Gaither γυμνάσιο, πρίν πάει στο Καθολικό λύκειο της Τάμπα. Αποφοίτησε το 1998 και ψηφίστηκε ως το πιο αθλητικό άτομο. Πήρε υποτροφία λόγω του Football στο Γκλένβιλ Κρατικό Κολέγιο του Γκλένβιλ της Δυτικής Βιρτζίνιας αλλά την απέρριψε. Επέστρεψε στην πατρίδα του και άρχισε να κάνει περίεργες δουλειές. Το περιοδικό Us δημοσίευσε πως εκείνη την περίοδο της ζωής του ο Tatum, άρχισε να χορεύει ώς στρίπερ σε ένα τοπικό νυχτερινό μαγαζί. Το 2010 δήλωσε σε μια εφημερίδα της Αυστραλίας ότι θέλει να κάνει μια ταινία με τις εμπειρίες του από το στριπτίζ λέγοντας, ότι ήδη έχει βρει σκηνοθέτη που θα του ταίριαζε γάντι η ταινία αυτή, τον Νίκολας Ριφν. Αργότερα μετακόμισε στο Μαϊάμι όπου τον ανακάλυψε μια εταιρία μόντελινκ.

 Το 2000 έπαιξε στο βίντεο κλίπ του Ρίκυ Μάρτιν "she bangs". Σαν μοντέλο δούλεψε για τους Armani και Abercrombie & Fitch. Έκανε διαφημίσεις στην τηλεόραση για αποσμητικά της Mountain Dew και της Pepsi το 2002. Δούλεψε μοντέλο σε ένα πρακτορείο του Μαϊάμι και τον έκανε εξώφυλλο η Vogue. Αμέσως μετά πήρε μέρος σε καμπάνιες των Emporio Armani, Abercombie & Fitch, Nautica, Dolce & Cabbana και American Eagle Outfitters. Τον Οκτώβριο του 2001 ψηφίστε ένας από τα 50 ομορφότερα πρόσωπα. Επίσης δούλεψε σαν μοντέλο στην Ιταλία στο Μιλάνο και στην Νέα Υόρκη.
Η ζωή του σαν μοντέλο τον βοήθησε να καταλάβει με τι πραγματικά θέλει να ασχοληθεί επαγγελματικά και του έδωσε την ευκαιρία να ζήσει και να δει πολλά πράγματα που άλλοι τα ονειρεύονται. Η κινηματογραφική του ζωή αρχίζει το 2004 και το 2006 θα γνωρίσει στα γυρίσματα της ταινίας Step up την συμπρωταγωνίστρια του Τζένα Ντγουέιν την οποία παντρεύτηκε το 2009. Πολλές φήμες όμως επιβεβαιώνουν ότι δεν είναι και τόσο πιστός στο γάμο του.

Πρόσφατες κινηματογραφικές του επιτυχίες είναι το The vοw, Step up, Dear John, The dilemma, 21 jump street, Haywire. Προσεχώς θα σας παρουσιάσουμε και όλες τις υπόλοιπες ταινίες με Tatum!